Simested El-Service ApS    -    Ørnbjergvej 4    -    DK 9610 Nørager    -    Tlf. 9854 8115    -    Mail: info@simestedel.dk    -    Døgnvagt tlf. 9854 8115

Stærkstrømsinstallation er i dag ikke kun et spørgsmål om at trække et kabel fra et sted til et andet. Faktorer som materialevalg, dimensionering, driftssikkerhed, økonomi og fremtidssikring spiller ind. Samtidig skal nye standarder og EU-regulativer overholdes, både af hensyn til den personlige sikkerhed og forsikringsselskabernes krav.

 

Når det gælder installation af data- og telefonnetværk går udviklingen så stærkt, at det kræver konstant opdatering af teknologi, værktøj og viden.

 

Hos Simested El-Service ser vi kravene om ny teknologi og opdateret faglig viden som en spændende udfordring, vi til enhver tid kan og vil indfri.

 

Vi lægger stor vægt på at indgå i en dialog om de mange tekniske valg og muligheder for at finde netop dén løsning, der bedst og mest økonomisk imødekommer netop dine krav og behov.

 

Brug menuen til venstre til at klikke dig ind på de områder,

der interesserer dig mest.

 

Elinstallationer

Simested El-Service - elektriker - elinstallatør - elinstallationer -  hårde hvidevarer - strømsvigt - El-Salg - Simested Nørager Hobro Aars Aal